Светлина върху прекрасната „Имунна формула“ на НСП

immunitet podsilvane lechenie imunna formula nsp nature's sunshine bulgaria

Комплексът "Имунна формула" е мощен съюзник за укрепване на нашата имунна система и ускоряване на нейния отговор. Във неговата формула се съдържат бета-глюкани, вещества, 200 пъти по-силни за стимулиране на имунната система от ехинацеята. Бета-глюканите повишават общия имунитет и засилват устойчивостта към инфекции чрез активиране на имунните клетки, като основното им действие се фокусира върху макрофагите, които буквално разкъсват патогените организми.

Другата важна функция на бета-глюканите е да подобри комуникацията между различните видове клетки; така те реагират много по-бързо на призива от страна на имунната система. Конкретно бета-3 е тясно свързан с имунните клетки, които бързо се превръщат в ефективни военни машини. Поради това отново благодарение на действието на бета-3, времето между патогенната атака и имунния отговор е значително намалено. А това се изразява в по-бързи, по-силни и в пълна бойна готовност имунни клетки, тоест битката срещу патогенния враг може да бъде спечелена много по-лесно и бързо. Тъй като бета-глюкановата молекула е твърде голяма, за да се абсорбира лесно в кръвния поток, тя трябва да бъде насочена от стомаха към тънките черва и след това към лимфната система.

Комплексът "Имунна формула" съдържа също арабиногалактан, вещество, което увеличава производството и активността на белите кръвни телца.

Коластрата е другата съставка, която присъства в комплекса и представлява вещество, произвеждано от бозайници през първите 24 до 48 часа от кърменето за подхранване и защита на новороденото. Изследванията върху хора и животни показват, че коластрата укрепва имунната система, предпазва от инфекциозни агенти, навлизащи в организма през храносмилателната система, и подпомага възстановяването на тъканите, като същевременно насърчава цялостното здраве и изцеление на тялото. Освен това, коластрата лекува голямо разнообразие от заболявания, включително заболявания на долната част на стомашно-чревния тракт като болестта на Крон, дивертикулит, синдром на раздразнените черва, както и астма, алергии, сърдечни заболявания, но също и рак.

Кордицепсът, от друга страна, е мощен мицел, който увеличава производството на Т и В лимфоцитите в организма. Освен това той защитава гените, като помага за възстановяването на увредената ДНК. Скорошни проучвания разкриват, че тази гъба забавя разрастването на туморните клетки или напълно ги премахва от тялото.

Гъбите Рейши и Майтаке помагат за активиране на макрофагите. Рейши повишава активността на Т клетките (клетките убийци на имунната система), засилва тяхната функция и увеличава производството на интерферон. Неотдавнашни проучвания, които са тествали ефективността срещу пет патогенни вируса, установиха, че рейши е изключително мощен антивирусен агент. Майтаке, друг лечебен мицел, който се използва от векове за предотвратяване на рак, съдържа имуномодулиращи бета-D-глюкани, един от най-мощните полизахариди, изследвани за повишаване на имунната активност до момента.

Комплексът "Имунна формула" е силен концентрат от имуностимулатори, който има за цел да помогне тялото да се бори със сериозни заболявания като различни видове рак, сърдечни заболявания, СПИН, стомашно-чревни заболявания и всякакви други предизвикателства, които косват много усилия за имунната система. Нещо повече, този комплекс е част от протокола “Пау Пау”, който третира и лекува онкологични заболявания.

Важно е приемът на този продукт винаги да става на празен стомах. Освен това добавки, съдържащи фибри, не трябва да се приемат едновременно с Имунната формула, тъй като те ще й попречат да преминава успешно през първите „бариери“ на храносмилателната система. Вечер преди лягане е идеалното време за прием на този продукт.

Като превантивна мярка: 2 капсули вечер или 1 капсула между храненията два или три пъти на ден. При значителен имунен стрес, за преодоляване на сериозни заболявания или хронични състояния, приемът може да бъде увеличен ударно от 6 до 10 капсули дневно.
Комплексът "Имунна формула" е ценен съюзник както срещу елементарни неразположения като настинка, така и за лечение на сериозни заболявания като рак. Препоръчва се профилактичен прием на този продукт за укрепване на имунната си система по 1 капсула между храненията два или три пъти на ден, два- три пъти в годината.

Информационен фиш:

Име: Имунна формула
Тип на продукта: Формула
Свойства: антираково, антиоксидантно, антивирусно, имуностимулант
Действа на: имунна система, бели дробове, лимфна система, далак
Помага при: антибиотици (странични ефекти на), рак (естествена терапия), химиотерапия (намаляване на страничните ефекти), настинки (противовирусни), настинки (общо средство за лечение), настинки (превенция), инфекциозни болести, вирус на Epstein Barr (хронична умора Синдром, CFS), треска (общи средства за лечение), увреждане от свободни радикали, имунен дефицит, инфекция (бактериална), инфекция (вирусна), левкемия, менингит, мононуклеоза, множествена склероза (MS), пневмония, отравяне (храна), Респираторна инфекция, стафилококови инфекции, стрептокок в гърлото, загуба на тегло (помощ за)
Употреба: Тази формула съдържа редица съставки, които стимулират имунната система. Може да се използва за укрепване на отслабена имунна система, като се приема по 1 капсула между храненията два или три пъти дневно. За рак или борба с остра бактериална инфекция са необходими по-големи дози. Използвайте 1-2 капсули на всеки два часа за общо шест до десет капсули на ден.
Предупреждения: Да не се използва при автоимунни заболявания. Не се препоръчва за продължителна употреба. Рейши трябва да се избягва от всеки, който приема антихипертензивни лекарства, тъй като може да доведе до твърде ниско кръвно налягане; също така взаимодейства с антикоагуланти, забавяйки съсирването на кръвта и увеличавайки риска от кървене.
Състав: бета глюкани, арабиногалактан, капсули (желатин, вода), коластра (мляко), мицел на кордицепс (отгледан върху соя) (Cordyceps sinensis), цяла гъба майтаке (Grifola frondosa), мицел от гъби рейши (Ganoderma luciosedum).
Съвет за алергии: Сред съставките има мляко.
Всяка капсула съдържа:
- бета глюкани 200 мг (екстрахирани от Saccharomyces cerevisiae).
- арабиногалактан 100 мг (извлечен от Larix spp.)

--- За повече информация и поръчки относно "Имунната формула", вижте ТУК