Масажният гел „Тай Фу“: истинска аптечка за първа помощ в един флакон

gel masaj tei fu tai fu nsp bulgaria bg

Масажният гел Тай-Фу се оказва многофукнционална аптечка за първа помощ за цялото семейство. Ето какво споделя една клиентка за този продукт на НСП:

"Винаги вземам Тай-Фу с мен на път, на тренировка, на басейн, на ваканция край морето. Замества една трета от комплекта за първа помощ.

Първото, е страхотен гел за масаж, но неговите употреби далеч не се изчерпват с това.

Намазвам с него синини, натъртвания, мазоли, одрасквания, малки ранички и пр. Ако се приложи веднага след удар, синините не се появяват въобще, а ако натъртеното място вече е започнало да се оцветява, то с намазването на гела, тъмно-червеното превръщащо се в синина, само за няколко секунди буквално изчезва пред очите.

Перфектно облекчава сърбежа от ухапвания от насекоми и държи комарите далеч от нас благодарение на силната си ментово-евкалиптова миризма.

При безсъние, просто разтрийте малко от гела в дланите и го вдишайте няколко пъти. Отпускането и приспиването ще последват до няколко няколко минути.

В случай на главоболие/ мигрена - нанесете съвсем малко от гела Тай Фу на слепоочията (като внимавате да не попадне в очите), шията, областта на деколтето. Болката ще намалее, а често след известно време с удивление ще установите, че главоболието е изчезнало.

Слънчеви изгаряни след плажа? Тай Фу облекчава усещането за горещина и болка като помага на кожата да се възстанови по-бързо.

Възпалено гърло? Малко от гела се слага на върха на езика и се намазва с него шията няколко пъти.

Гелът се бори с възпалението и болката при зъбобол. Намазва се самия венец от вътрешна и външна страна, тоест на бузата няколко пъти на ден. Подуването спада и болката изчезва.

Тай Фу е особено полезен за масаж на детските крачета преди сън: отпуска сетивата и помага на малчуганите да заспят по-бързо и по-дълбоко. Такъв масаж предотвратява настинките през студените месеци.

А ако страдате от хрема, намазвате внимателно от страни на ноздрите, така че ароматните масла да не попаднат в очите. Тай Фу помага също и при синузит чрез външно приложение на междувеждието.

При морска болест вдишване и масаж на врата и слепоочията и челото помагат да се потисне чувството на гадене.

Тай Фу има още много употреби. Тези, които го използват редовно винаги го държат под ръка. Една опаковка вкъщи, една в колата! При внезапен проблем, този гел често е бързата и първа помощ, от която имаме нужда! Той е толкова ефикасен и икономичен, че може спокойно да замести по-голямата част от семейната аптечка.

За повече информация относно този гел, НАТИСНЕТЕ ТУК!