Светлина върху прекрасната „Имунна формула“ на НСП

immunitet podsilvane lechenie imunna formula nsp nature's sunshine bulgaria

Комплексът "Имунна формула" е мощен съюзник за укрепване на нашата имунна система и ускоряване на нейния отговор. Във неговата формула се съдържат бета-глюкани, вещества, 200 пъти по-силни за стимулиране на имунната система от ехинацеята. Бета-глюканите повишават общия имунитет и засилват устойчивостта към инфекции чрез активиране на имунните клетки, като основното им действие се фокусира върху макрофагите, които буквално разкъсват патогените организми.

Tags: 

Кажи ми откъде започва да побелява косата ти, за да ти кажа кой орган не работи добре

pobeliavane na kosata beli kosi zdrave organi

Всъщност къде започвате да имате сиви или бели коси е показател за здравословното състояние на някои органи. За да научите повече какво тялото се опитва да ви каже, когато видите бели коси и как да възстановите естествената им пигментация и да ги сведете до минимум, разговаряхме на тази тема с д-р по китайска медицина, Дауей Гуо.

„Знаем, че здравето на вътрешните органи на човека също се отразява в неговия външен вид“, казва д-р Гуо. „Например, ако човек започне да побелява от върха на главата, близо до челото, това значи, че далакът или стомахът му не работят пълноценно.“

Tags: 

Мангустин за кожата: механизми против стареене

mangustin predpazva ot stareene na kojata i tialoto

Докато учените изолират различни биоактивни съединения от мангустина в опит да идентифицират тези, които са най-полезни за здравето и красотата, неотдавнашно проучване в Индонезия установи, че екстрактът от кожата на мангустин превъзхожда ползите на лабораторно отделни съединения и то в много отношения.

Tags: 

Хлорофилът: зеленото чудо от природата

Съвременните научни изследвания показват многобройни и разнообразни ползи за здравето от приема на диета с високо съдържание на хлорофил. Последният е отличен източник на витамини А, С, Е и К, като същевременно е богат на много антиоксиданти и минерали като магнезий, желязо, калций и калий.

Tags: 

Страници