Масажният гел „Тай Фу“: истинска аптечка за първа помощ в един флакон

gel masaj tei fu tai fu nsp bulgaria bg

Масажният гел Тай-Фу се оказва многофукнционална аптечка за първа помощ за цялото семейство. Ето какво споделя една клиентка за този продукт на НСП:

"Винаги вземам Тай-Фу с мен на път, на тренировка, на басейн, на ваканция край морето. Замества една трета от комплекта за първа помощ.

Първото, е страхотен гел за масаж, но неговите употреби далеч не се изчерпват с това.

Tags: 

Видовете колоидно сребро и разликата между тях

колоидно сребро нсп

Често получаваме запитвания относно качството на нашето колоидно сребро, което предлагаме в компанията Нейчър‘с Съншайн. Редовно понятия като колоиден разтвор и колоидно сребро са поставяни на едно ниво. Това, което фрапира е разликата в цената.

Но защо колоидното сребро на НСП е в пъти по-скъпо от колоидния разтвор, често продаван като колоидно сребро, което виждаме в търговията?

Tags: 

Чудният комплекс "Грипайн с протектори" на НСП

gripain s protektori nsp bulgaria nature's sunshine

Грипайн с протектори на Нейчър‘с Съншайн съдържа концентрат от ценните вещества, наречени „проантоцианидини“ или за кратко ПАК, извлечени от гроздови семки и от кората на морски бор.

Tags: 

Светлина върху прекрасната „Имунна формула“ на НСП

immunitet podsilvane lechenie imunna formula nsp nature's sunshine bulgaria

Комплексът "Имунна формула" е мощен съюзник за укрепване на нашата имунна система и ускоряване на нейния отговор. Във неговата формула се съдържат бета-глюкани, вещества, 200 пъти по-силни за стимулиране на имунната система от ехинацеята. Бета-глюканите повишават общия имунитет и засилват устойчивостта към инфекции чрез активиране на имунните клетки, като основното им действие се фокусира върху макрофагите, които буквално разкъсват патогените организми.

Tags: 

Страници